Alles gaat fout

Alles gaat fout

2 september 2020 Uit Door mvdven

Het lijkt wel of de laatste maanden alles fout gaat. Pech met het nieuwe bankstel, flinke kosten aan de auto, stormschade aan de buitentent en nietvte vergeten te pech met de buitenboordmotor.

Maar we zijn er nog niet. In april een jacuzzi gekocht. Met alles er op en er aan. Heerlijk genieten, waar het niet dat het gedeelte wat zout omzet in chloor niet werkte. Het ding te veel herrie maakte en ook nog eens lek was. Helaas erg druk bij #intex dus steeds een ruime week tussen mailtje en reactie maar uiteindelijk afgelopen maand een nieuw bad ontvangen.

Helaas is het onderdeel wat het chloor regelt nog steeds niet op voorraad en het bad dus qua hygiëne niet bruikbaar. Dus alles bij elkaar ruim 5 maanden een jacuzzi zonder er plezier van te hebben.

Maar dat is niet alles er kan nog meer fout! Het nieuw geleverde bad is ook lek. Er zijn bubbels op plaatsen waar het niet moet.

Helaas al weer een week stil bij #intex dus maar weer wachten. Oja het “ticket” was al gesloten maar probleem nog niet verholpen.

Telefonisch is #intex niet bereikbaar door drukte dus gewoon even direct contact is gewoon niet mogelijk.

2020 is gewoon niet mijn jaar.

Hier moeten GEEN bubbels uit komen.