Bankstel de deur uit

Bankstel de deur uit

6 februari 2020 Uit Door mvdven

Het gaat eindelijk gebeuren, ons nieuwe bankstel komt er aan. Natuurlijk moest het oude bankstel eerst de deur uit. Het oude bankstel heeft een nieuw baasje welke er hopelijk nog veel plezier van zal hebben. Voor ons nu nog een dag geduld tot de levering van het nieuwe bankstel.

En tot die tijd een danszaal 🙂

Bankstel de deur uit voor een nieuwe.
Kamer zonder bankstel

Al jaren wilde we een nieuwe en eind vorig jaar hebben we er dan toch maar een gekocht. Maar wat een ellende is dat zeg een bankstel uit kiezen.
Vanuit thuis vertrokken met een papiertje met afmetingen en dan op zoek naar iets leuks. Maar wat een keuze, je ziet door de bomen het bos niet meer.

En dan heb je een leuke bank en heb je nog 500 opties, ander stofje, andere poten, elektrisch verstelbaar. Hoge pootje of toch lage en voor die twijfelaars hebben ze ook nog een tussenmaat. Maar uiteindelijk is het gelukt maar blijft het toch de vraag…

Is het wat we willen, je koopt iets. Kiest de stof vanuit een lapjesboek. Geen idee of het wel pas met de rest van de inrichting.

Maar we hebben een geluk, eerst de bank, dan de gordijnen en vervolgens een nieuwe vloer. We passen dus aan op de bank 🙂