Een klacht bij Montèl [update]

Een klacht bij Montèl [update]

15 juni 2020 Uit Door mvdven

Een klacht bij Montèl over ons nieuw geleverde bankstel.

Yes, yes, yes. Eind november eindelijk een keuze gemaakt voor ons nieuwe bankstel met de levering op 07-02-2020 wat helemaal goed is verlopen echter na een paar dagen begonnen dingen op te vallen waarna maar even contact met de klantenservice. Prima te woord gestaan en advies gekregen nog even af te wachten of het probleem nog weg zou trekken.

Het probleem is dat de vulling van de kussens er niet strak in zit met als resultaat een ongelijke hoogte van de (vaste) kussens. Wederom vriendelijk te woord gestaan met nu het verzoek foto’s toe te sturen te beoordeling.

  • -03-2020 Nou de foto’s zijn gemaakt en gestuurd, nu afwachten…
  • 06-03-2020 Bevestiging per e-mail dat klacht is doorgezet naar leverancier. Deze nemen binnen twee weken contact op.
  • 14-04-2020 Op deze datum zal een “onpartijdige” medewerker langs komen om de klacht te beoordelen.
  • 14-04-2020 Staat de “onpartijdige” medewerker aan de deur, hij gaat aan de slag met zijn onderzoek en geeft aan dat er geen bijzonderheden zijn. Een bank zakt nu eenmaal in. Op de vraag of hij de bank weer on model wilde brengen reageerde hij positief en met de nodige klappen, beuken en stompen. Wat duwen en trekken zat er weer een beetje model in echter na een keer te gaan zitten was je wee terug bij af. De goede man vertrok richting Montèl in Son om te kijken of de voorbeeldbank ook deze klachten had en vanuit Montèl zouden ze (met mogelijk corona vertraging) contact met ons opnemen.
  • 05-06-2020 Toch nog maar een keer zelf gebeld (de corona vertraging mag wel over zijn) en tot mijn verbazing zou de zaak al afgesloten zijn ondanks te toezegging nog een reactie te krijgen.
  • 09-06-2020 Een terugbel verzoek van Montèl. Ze hebben een oplossing voor het probleem! Er zal een nieuwe vulling geplaatst worden waarmee het probleem mogelijk niet verholpen is (bank was goed volgens expert) maar mogelijk waren we dan wel tevreden. Tja hoeveel keuze heb je dus akkoord gegaan met het voorstel. Nu wachten op de levering van de vulling en daarna de monteur.
  • 15-06-202 Een telefoontje van Montèl. We gaan het anders oplossen, we nemen uw huidige bank terug en krijg een waardecheque van Montèl voor het gehele aankoop bedrag. Dus niets opvullen, gewoon een andere bank uitzoeken. Kijk dat is de service van Montèl 🙂

En dus gaan we weer vele banken bekijken, proef zitten en ons laten informeren met de hoop dat die paar wensen nu wel meegenomen worden in het advies… Maar we hebben er weer vertrouwen in!!