Ook wij dragen een steentje bij

Ook wij dragen een steentje bij

22 maart 2020 Uit Door mvdven

Ook wij als website doen ons best een steentje bij te dragen tegen corona. Zo verzoeken wij onze bezoeker ook minimaal 1,5 Meter afstand te houden en elkaar slecht digitaal een hand of boks te geven. Wij verzoeken bezoekers vooral online te blijven en niet onnodig de website te verlaten. Ga vooral het huis niet uit en zoek de natuur niet op.

Tja we kunnen er flauwe grapjes over maken maar we hebben natuurlijk wel een wereldwijd probleem. 43 Doden op één dag met corona besmetting. Een NL-Alert met het verzoek 1,5 meter afstand te houden. Grenzen welke dicht zijn (België deelt boetes uit).

Tja hoe moeilijk kan het zijn. De feiten liegen er niet om maar toch laten wij als volk natuurlijk zien dat wij ZELF WEL UITMAKEN wat we doen. Het coronavirus slaat redelijk om zich heen. En is ECHT een bedreiging voor onze oudere en zwakkere in onze welvarende maatschappij. Het is ook niet voor niets dat onze geleerden aangeven BLIJF BINNEN! En toch allemaal massaal er op uit. En waarom niet? Jij hebt immers niets. Jij bent jong, vitaal, gezond……..maar ook echt achterlijk! Immers ben jij het die er lak aan heeft en het krijgt en doorgeeft aan iemand die qua gezondheid het minder voor elkaar heeft. Zo kom je opeens hele groepen bootcampers tegen met een trainer die ik echt goed ken die ergens op een open plekje in het bos staat ipv in het park. Je roept dan zijn naam en vraagt “wat doe je man??” En dan alleen ziet dat hij zijn schouders op haalt. Stop daar nu eens mee! Denk eens goed na en vooral niet aan jezelf, maar eens ECHT aan een ander wiens gezondheid niet goed is.

Maar gelukkig denken we er wel aan om met z’n allen voor de zorg te klappen om 20.00 uur…….

Ben benieuwd naar jullie reactie als je straks echt binnen moet blijven. Maar dan zal het vast wel weer aan een ander liggen.

En iedereen heeft wel een mening over het corona virus en de maatregelen en van al die meningen is wel iets te zeggen. Laten we afwachten en de experts volgen en hopelijk kunnen we later zeggen.. Dit waren de juiste keuzes…

Sterkte voor een ieder…