Rail Nation

Rail Nation

11 januari 2020 0 Door mvdven

De aantrekkingskracht van treinen – miljoenen fans over de hele wereld wijden hun vrije tijd aan de fascinatie en het plezier van sporen, locomotieven en routes uitstippelen.
Er zijn populaire bordspellen, videogames en zelfs tv-series die om treinen draaien – maar tot nu toe is er nog geen enkele moderne online game geweest die zijn publiek heeft weten te boeien.

In Rail Nation krijgen alle geïnteresseerde strategieliefhebbers en treinfans de kans om hun eigen spoorwegbedrijf op te richten, op een dagelijkse basis het vervoer te regelen en zich aan te sluiten bij associaties om uiteindelijk als individuele speler of als groep de overwinning te behalen.

Omdat het in de wereld van spoorwegbedrijven van levensbelang is om constant in beweging te blijven, wordt het hart van de game gevormd door een dynamische gebiedskaart met 3D-treinmodellen.
Het is voor iedere digitale spoorwegmagnaat essentieel om zijn eigen persoonlijke prestige en rijkdom te vergroten, maar ook die van zijn associatie, in de strijd met concurrerende associaties.

Naarmate de game vordert, kunnen goederen vervoerd worden naar een steeds maar groeiend aantal steden en kunnen spelers meedoen aan transportcompetities, waarin ze hun treinen laten racen tegen die van anderen.

Kom en speel Rail Nation mee