Reizen in Europa

Reizen in Europa

26 januari 2020 Uit Door mvdven

Hoewel we gek zijn op reizen naar verre en exotische oorden, vergeten we nooit dat ook Europa prachtige regio’s en vakantiebestemmingen heeft. Zelf heb ik een groot deel van Europa al gehad. Zo was ik in Nederland, België, Duitsland, Polen, Luxemburg, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Monaco, Griekenland, Denemarken, Zweden, Finland maar ook in America en Turkije.

Veel van de landen heb ik bezocht met de auto, een enkeling per vliegtuig.
En dat laatste is in deze tijd nogal in opspraak met de klimaat problemen en de opwarming van de aarde. Nu ben ik er zeker van overtuigd dat een vlucht met een vliegtuig niet de meest schone manier van reizen is maar dat blijkt een boot ook niet te zijn.

reizen
Reizen in Europa

Maar hoe lang kunnen we nog reizen? Is het niet het milieu en de toegenomen prijzen om te reizen dan is het misschien wel het coronavirus wat reizen onmogelijk gaat maken. Dit is echter slecht voor je gezondheid maar voordat je het weet krijg je ook nog een claim. Het coronavirus heeft namelijk een patent in Engeland. En het betreffende instituut heeft weer een band met de WHO, European Commission en niet te vergeten de Bill and Melinda Gates Foundation.

Maar het is allemaal nog ver van ons bed, als we Schotland niet ver vinden tenminste want ook daar zijn al enkele gevallen geconstateerd. Maar laten we ons niet gek maken. En als onze Bill een link heeft met een virus dan is een vaccin al in de maak en zult ook u binnenkort in de rij kunnen gaan staan voor een prikkie (en de nodige euro’s).

Ik hou het dit jaar lekker op Zeeland, met de boot het water op en lekker genieten.