Externe links

Op deze pagina vind u externe links welke wij graag met u delen omdat wij deze om wat voor reden dan ook leuk genoeg vinden. Mis je een link of zou je jou eigen link graag hier terug vinden, neem contact met ons op, wij zullen dan kijken of we de link gaan plaatsen.

Extern nieuws

Hieronder vind u nieuws van andere websites. Het betreffen random RSS feeds en de links komen uit op de betreffende nieuws pagina. vandeven.eu heeft geen invloed op de pagina’s achter de links en de bijbehorende berichten. De teksten en bijbehorende verantwoordelijkheid behoren toe aan de gelinkte websites.

Uw RSS feed ook op deze pagina? Of juist niet? Laat het even weten.

  • Nog wachten tot 8 februari en dan komt onze Chihuahua pup, na lang, heel lang overleg gaat het dan toch… Het bericht Onze Chihuahua komt er aan verscheen eerst op Gewoon omdat het kan.
  • Ook wij hebben gekozen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Na diverse offertes zijn we uitgekomen bij CoolBlue als installateur.… Het bericht Zonnepanelen verscheen eerst op Gewoon omdat het kan.
  • In Duitsland is een corona-app in opspraak geraakt nadat de politie deze gebruikte om mensen die in de buurt van een misdrijf in waren op te sporen. Het gaat om de Luca-app, die onder andere in de horeca en bij sportclubs gebruikt wordt. Luca is niet de officiële corona-app van Duitsland. Het is een particulier iniatief waarmee bezoekers van […]
  • Deepfakes zijn plaatjes, filmpjes of geluiden die met kunstmatige intelligentie (AI) en andere software gemanipuleerd zijn om net echt te lijken. Een recent rapport van Tilburg University constateert dat meer dan 95 procent van alle deepfakes pornografisch is, en vaak gemaakt zonder toestemming van de mensen die worden afgebeeld.  Deepfakes kunnen ook dienen om fraude te […]